Γενικές οδηγίες

cowboytv

Η στρογγυλή θεά έρχεται στο The League. Ποδοσφαιρόφιλοι της Ελλάδας ήρθε η ώρα να γράψετε ιστορία στα ψηφιακά γήπεδα του Pro Evolution Soccer 2017.

Ξεκινώντας από την Αθήνα το Pro Evolution Soccer 2017 μοιράζει πολλά δώρα στους νικητές, καθώς κι ένα εισιτήριο για το τελική φάση της Αθήνας που θα κορυφωθεί στο GameAthlon στις 8-9 Ιουλίου. Το The League δεν σταματάει στην Αθήνα, αλλά επισκέπτεται κι άλλες πόλεις τις Ελλάδας όπως  Βόλο, Τρίπολη, Καβάλα και Θεσσαλονίκη. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν ένα εισιτήριο για το μεγαλύτερο gaming event της Ελλάδας που δεν είναι άλλο από το eGaming στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (9-17 Σεπτεμβρίου). Ζήσε τον παλμό του ποδοσφαίρου στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

*Τα check-in των online εγγραφών ξεκινάνε στα καταστήματα μία ώρα πριν την επίσημη έναρξη του τουρνουά και ολοκληρώνονται 15 λεπτά πριν την επίσημη έναρξη.
**Οι συμμετέχοντες που δεν θα δώσουν το παρόν στον προαναφερθέντα χρόνο, αυτομάτως χάνουν και την συμμετοχή τους στο τουρνουά.
***Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φέρουν δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή κάποιο άλλο επίσημο έγγραφο ταυτοποίησης. Σε περίπτωση που ο διαγωνιζόμενος είναι ανήλικος, είναι απαραίτητη η συνοδεία από κάποιον κηδεμόνα.