GameAthlon 4 LAN Finals

cowboytv

Το πρώτο κομμάτι των playoff ολοκληρώθηκε στo GameAthlon 4 που πραγματοποιήθηκε στο TAE KWON DO παλαιού Φαλήρου. Οκτώ ομάδες πάλεψαν για το ηχηρό prize pool των 7.000€ αλλά μόνο μία κατάφερε να σηκώσει το τρόπαιο του THE LEAGUE x FIGHT FOR YOUR FOOD.

Οι DropZone και We Love Gaming ήρθαν από το Fight For Your Food να αντιμετωπίσουν τις ομάδες του THE LEAGUE. Οι 6 ομάδες που αγωνίστηκαν online ένα μήνα πριν την LAN διοργάνωση έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και έστειλαν την DropZone από νωρίς έξω.

H WLG παρουσιάζοντας ένα roster φωτιά, νίκησε όποιον βρήκε μπροστά της, φτάνοντας με άνεση στα τελικά της διοργάνωσης όπου την υποδεχόταν ο Παναθηναϊκός.

Με ελαφρός αλλαγμένο roster και λίγες μέρες για προετοιμασία, όλοι πίστευαν πως το ατομικό skill είναι εκείνο που θα κρίνει τον πρωταθλητή. Η αλήθεια δεν απείχε και πολύ μιας και μετά από ένα πολύ καλό πρώτο game που η οργάνωση του ΠΑΟ έκανε τη διαφορά, τα επόμενα δύο κρίθηκαν πραγματικά από soloque picks, όπως είπε άλλωστε και ο αρχηγός της ομάδας.

Ο τελικός, ήταν και το μόνο παιχνίδι που χρειάστηκε 3 map για να κρίνουν και το τελικό αποτέλεσμα και χάρισε ένα φαντασμαγορικό θέαμα, αντάξιο του main stage που ίπτατο πάνω από το γήπεδο του ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ.

 

Οι τέσσερις πρώτες ομάδες (We Love Gaming, VoidGaming, Panathinaikos και Laughing Coffins) κατοχύρωσαν τη θέση τους στο επερχόμενο eGaming ενώ οι GameSpace και Jaguar χρειάζονται μια νίκη ενάντια στους νικητές των open Qualifier. Οι ομάδες που βρέθηκαν τελευταίες (DropZone και Team Refuse) θα χρειαστεί να περάσουν ξανά την διαδικασία του open qualifier.

Βρείτε φωτογραφίες από τη διοργάνωση – https://www.facebook.com/pg/gameathlongreece/photos/?ref=page_internal
Δείτε τα παιχνίδια – https://www.youtube.com/channel/UCrN_EoCCIVShCiqR3P5PQcw