ΤΙ ΕΙΔΑΜΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟΥ THE LEAGUE

cowboytv

Μετά την ήρεμη τρίτη εβδομάδα του THE LEAGUE, όπου αναλύσαμε όλες τις ομάδες μαζί με τους Phoenix και Owner, περάσαμε στην πρότελευταία αγωνιστική όπου η Laughing Coffins και η Gamespace είχαν τα τελευταία τους παιχνίδια στην online φάση των group.

Την πρώτη ημέρα είχαμε μια πολύ δυνατή εμφάνιση από την Team Refuse που ήταν η πρώτη ομάδα που κατάφερε να αποσπάσει βαθμό από την ομάδα του Παναθηναικού. Η συνέχεια ήταν φανταστική μιας και Gamespace αλλά και ο Παναθηναικός είχαν τα παιχνίδια τους ενάντια στην Laughing Coffis, τελευταία ομάδα της βαθμολογίας. Μιας και η LC είχε αυτά τα δύο παιχνίδια ως τελευταία, έπρεπε να κάνει ότι καλύτερο μπορεί εν όψη των τελικών που πλησιάζουν.

Τα παιχνίδια ήταν καταπλικτικά και γεμάτα ανατροπές με αποτέλεσμα ο βαθμολογικός πίνακας να έχει ανακατευτεί για τα καλά.


Τα σενάρια είναι πολλά μιας και τα παιχνίδια που απομένουν είναι δύο πολύ σημαντικά derby. Το εναρκτήριο derby κορυφής θα κρίνει τις πρώτες θέσεις του πίνακα, ενώ το επόμενο, θα κρίνει την πολύ σημαντική 4η θέση αλλά ίσως και ακόμα περισσότερα!

Με καλεσμένους τους JDLOL και GALATA, παίκτες με κατορθώματα στην ελληνική σκηνή σε προηγούμενες σεζόν του παιχνιδιού, αναλύσαμε και από μια άλλη οπτική της ομάδες του The League. Το σίγουρο είναι πως περιμένουμε ένα γερό LAN που δεν έχει σχεδόν κανένα φαβορί και όλα μπορούν να συμβούν.

 

Δείτε αναλυτικά στατιστικά για τη σεζόν 2017.

Δείτε τα παιχνίδια της δεύτερης αγωνιστικής.