The League: Δευτερη Αγωνιστικη

cowboytv

Στην πρώτη αγωνιστική του THE LEAGUE, είχαμε 4 πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια ανάμεσα στις 6 ομάδες που συμμετέχουν (Void Gaming, Elysium Gaming, GROF, Instinct eSports, Test Your Limits, Razor’s Edge Gaming). Το THE LEAGUE, στοχεύει στην ανάδειξη των Ελλήνων παικτών μέσα από εβδομαδιαίες μάχες στο Summoner’s Rift του League of Legends, οι οποίες θα μεταδίδονται ζωντανά από το e_gaming κανάλι στο twitch.tv
Την Παρασκευή, 24 Ιουνίου, έχουμε την έναρξη της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, οπότε ας δούμε πώς πήγαν τα πράγματα την προηγούμενη εβδομάδα και τι περιμένουμε την Παρασκευή.

Αποτελέσματα: Πρώτη αγωνιστική.

Η αυλαία άνοιξε με την Elysium απέναντι στην GROF σε ένα αρκετά ισορροπημένο παιχνίδι μέχρι το ξέσπασμα της ELYSIUM. Μέσα σε 5 λεπτά κατάφεραν να ανατρέψουν όλη την εικόνα του παιχνιδιού και να δείξουν ποιος είναι ο κυρίαρχος!

Στο αμέσως επόμενο παιχνίδι, είχαμε την REG στο ρόλο του φαβορί και την Instinct στο αναγνωριστικό της παιχνίδι. Η δεύτερη μας εξέπληξε με την απόδοση της που της απέφερε και την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα.
Τρίτο κατά σειρά ήταν το VG εναντίων TYL, όπου το πολλά υποσχόμενο roster της Void Gaming ήρθε αντιμέτωπο με το νέο αίμα της Test Your Limits. Η παρέα του Gagai, κατάφερε να επιβάλει το ρυθμό της στο παιχνίδι και εκμεταλλευόμενοι αρκετά λανθασμένα call της VG άνοιξαν με νίκη στη διοργάνωση.

Τελευταίο ήταν το παιχνίδι της Instinct με την Void Gaming, όπου οι πρώτοι δεν κατάφεραν να επαναλάβουν το θρίαμβο του πρώτου τους παιχνιδιού και ηττήθηκαν σχετικά εύκολα από την αρκετά πιο σοβαρή VG.

Δείτε ολόκληρα τα παιχνίδια εδώ.

Πρόγραμμα: Δεύτερη αγωνιστική

Η ώρα για την δεύτερη αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος League Of Legends έφτασε και η αγωνία χτυπάει κόκκινο καθώς περιμένουμε να δούμε τα παιχνίδια αυτή την Παρασκευή στις 5 το απόγευμα ώρα Ελλάδας στο κανάλι του e_gaming στο Twitch.

17:00 – Greek Operation Forces vs. Test Your Limits
Οι Grof και TyL είναι δύο ομάδες που μοιάζουν πολύ. Έχουν νέους παίκτες που πασχίζουν να κάνουν το κάτι παραπάνω με την Grof να δείχνει ως τώρα πολύ ισχυρό πρόσωπο στα τουρνουά. Καθαρά από την εμφάνιση στο The League αλλά και δεδομένης της εμπειρίας του Gagai, είναι σίγουρο πως θα δούμε ένα παιχνίδι φωτιά.

18:00 – Elysium Gaming vs. Razor’s Edge Gaming
Η REG κάνοντας άσχημο ξεκίνημα έχει πλέον να ξεπεράσει το δυσκολότερο εμπόδιο που ακούει στο όνομα Elysium. Αν και στο παρελθόν έχει δείξει πως μπορεί να τα καταφέρει, η Elysium έδειξε πολύ σταθερά σημάδια και ίσως σε αυτό το παιχνίδι η μάχη να κριθεί στη ζούγκλα.

19:00 – Void Gaming vs. Greek Operation Forces
Για την GROF είναι η δεύτερη υποχρέωση της ημέρας και μια καλή ευκαιρία να καλύψει την ήττα της περασμένης αγωνιστικής. Η VG από την άλλη στραβoπάτησε στην πρεμιέρα και σίγουρα δεν θέλει κάτι τέτοιο να ξανασυμβεί.

20:00 – Instinct eSports vs. Elysium Gaming
Διπλή υποχρέωση και για την Elysium που σίγουρα πρέπει να κερδίσει ένα από τα δύο παιχνίδια της ημέρας. Τώρα αν θα είναι αυτό, εκείνο ενάντια στην REG ή και τα δύο, θα το μάθουμε την Παρασκευή.

Σας περιμένουμε στο Live της Παρασκευής, 24 Ιουνίου στις 17:00 στο κανάλι e_gaming του twitch.